Piha­suunnittelu & viher­rakentaminen Suur-Kouvolan ja Kymenlaakson alueella

Pihasuunnitelmat, toteutukset ja viherrakentamisen konsultointi Kouvolasta käsin

Kaunis ja helppohoitoinen piha on ilo itselle ja muille. Kukkalinja tekee pihasuunnitelmia ja niiden toteutuksia räätälöidysti, asiakkaan tarpeet ja toiveet huomioiden. Puutarhateknikon ammattitaidolla ja pitkän kokemuksen turvin pidämme huolen, että sopivat kasvit tulevat oikeisiin paikkoihin: otamme huomioon niin valon, varjon, maaperän kuin käyttötarpeen. Huolehdimme myös kulkuväylistä (polut, tiet jne.) ja tarvittaessa myös tontin ja pihan valaistuksesta.

Alalta meillä on kokemusta jo kolme vuosikymmentä. Hoidamme niin yksityisten kuin yrityksienkin sekä kaupungin, kunnan, taloyhtiöiden ja kesämökkiläisten pihat ja tontit sekä rivitalojen ja omakotitalojen kasvillisuusalueet. Toiminta-alueemme on koko Suur-Kouvolan ja Kymenlaakson alue.

Ammattilaisen tekemä pihasuunnitelma
takaa parhaan lopputuloksen

Toteutamme puutarhojen, pihojen ja viheralueiden suunnitelmia, luonnossuunnitelmia sekä hoitosuunnitelmia. Konsultoimme, koordinoimme ja rakennamme koko pihasi niin halutessasi avaimet käteen -periaatteella.

Puutarhan ja pihan osasuunnitelma

Osasuunnitelmassa suunnittelemme yhdessä asiakkaan kanssa pihan osan tai tietyn tilan (esim. perennapenkki, sisäänkäynti tai terassialue).

Puutarhan ja pihan hoitosuunnitelma

Hoitosuunnitelmassa käydään läpi ja kirjataan ylös koko piha-alueen kasvillisuuden hoito-ohjeet.

Puutarhan ja pihan neuvonta- ja konsultointikäynnit

Teemme myös konsultointi- ja neuvontakäyntejä. Kävelemme läpi asiakkaan pihan tai tontin samalla antaen neuvoja ja ideoita asiakkaan toivomiin kohteisiin. Taloyhtiöille voimme antaa talkooneuvontaa.

Puutarhan ja pihan luonnossuunnitelma

Luonnossuunnitelman pystymme piirtämään paikan päällä. Luonnossuunnitelmaan katsomme yhdessä asiakkaan kanssa pihan toiminnot ja tilan käytön sekä kasvillisuusalueet pääpiirteittäin.

Esimerkkejä toteuttamistamme viher­rakennus­töistä

  • konsultointi (neuvontapalvelut ja suunnittelu)
  • istutustyöt (puut, pensaat, perennapenkit ja kesäkukat, talvi- ja syyskukat, pensaiden leikkaus, omenapuiden leikkaus)
  • nurmialueiden rakentamiset ja kunnostustyöt (esimerkiksi siirtonurmikot)
  • taloyhtiöiden pihahuolto: pensaat, rikkaruohot
  • puiden ja pensaiden toimittaminen
  • maanrakennustyöt